![]() | ![]() |
|
» Новини»
Сървъри»
Екстри»
Форуми»
Файлове»
Потребители»
Публикации»
|
![]() | | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Здравей Гост |
Онлайн в момента Регнати: (1)
Гости: (5)
Най-редовни
Последно онлайн
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Разговори |
DX4eto09 Feb : 02:59 hah kato si prost i si dava6 parite za tiq prostotii taka 6te e ... mn ste sme6ni
[awp]*2good4you*08 Feb : 22:23 АДМИНИ МАДМИНИ НЗ КВО СТАВА В ТОЯ САЙТ АМА НЯКОЙ ДА СЕ ЗЕМЕ В РАЦЕ И ДА ГО ОПРАВИ ТОЛКОВА ЛИ СТЕ ЗЛЕ С КОМПЮТРИТЕ ВЕ ХОРА ???? ...............
[awp]*2good4you*08 Feb : 22:22 ПРАЩАМ СМС ЗА РЕЗЕРВИРАН СЛОТ 5 ПУТИ МИ ДАВА НЯКВА ГРЕШКА Я ЗЕМЕТЕ СИ ОПРАВЕТЕ СЪОБЩЕНИЯТА ЩТОТО ДАЛ ЛИ СЪМ 5 ЛЕВА И ДА НЕ МИ ПРАТИ КОД ТВА НАПРАВО Е ................ :@:@:@:@:@:@@
NASA08 Feb : 22:11 Как мога да махна досадните "Mega Kill, Ultra KIll" и т.н., но да си имам другия звук от играта
tO_On08 Feb : 21:09 Ок,де само аз ли имам следният проблем ?!?Всеки път ми се налага да тегля инсталъра за античийта..Щото след като го затворя 1 път,после като го отворя ми казва"мисинг шорткът" и трябва да тегля наново и наново и наново...етц.Раз брахте ме..?
FaceOFF08 Feb : 21:05 Abe sho kat napisha opciite /rankstats , /top15, /statsme samo logoti mi izliza tam i ne izka da zaredi ... Виж всички съобщения (22394) |
| Реклама |
| Форуми |